Lykkelig Deprimert

Lykkelig Deprimert

Sånn er livet. Lykke, og noen ganger deprimerende. Utfordringen, synes jeg, er å alltid ta med seg det beste fra både lykke og vonde stunder. For det finnes noe godt i begge deler, som du kan bygge livet videre på. 

Overgangsalderen kan oppleves både som lykke og som deprimerende. Men jeg tenker at med et positivt fortegn, glede og humor skal jeg jammen klare å nyte denne perioden av livet også. Og kanskje jeg kan gjøre overgangen litt bedre for deg også? For jeg tror på, at vi kan leve vårt beste liv, resten av livet.

Som du vet, er jeg 53 år gammel, og står med begge bena godt plantet i overgangsalderen. Og det er dette temaet jeg kommer til å skrive mest om. 

Jeg ønsker å informere, inspirere og motivere deg som kanskje også står midt i livet. Som kjenner på de nye utfordringene, og plagene, overgangsalderen kan gi. 

Jeg vil skrive om alt dette nye menopausen bringer inn i livet ditt. Hvor vanskelig det kan være å gå ned i vekt, hvorfor det er sånn, og hva du kan gjøre med det. Jeg vil vise deg hvordan du kan trene på lag med denne nye litt fremmede kroppen, og nå de målene du setter deg. Trening som tar hensyn til slitne ledd, nakkeproblemer, vond rygg og som ikke gjør at du tisser på deg. 

Hetetokter, humørsvingninger og søvnløshet er noen av de første symptomene som melder seg når overgangsalderen setter inn. Jeg har vært gjennom dette, og deler med deg hva som har fungert for meg. 

I helgene kommer jeg til å dele litt fra mitt eget liv, og dele noen tanker og refleksjoner. Mine oppturer og nedturer. Jeg har opplevd både overrumplende, intens lykke, men også bunnløs og dyp fortvilelse. Begge deler har lært meg kunsten å overleve. Gjort meg sterkere og kanskje til et litt bedre medmenneske? 

Her er jeg på FACEBOOK og INSTAGRAM På Snapchat: lykkeligdep

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Lukk meny