Kan du trene bort overgangsplager?

Kan du trene bort overgangsplager?

Å være ukomfortabel i sin egen kropp er forferdelig vondt. Og når det hindrer deg i å gjøre aktiviteter som er bra for deg, er det blitt et uholdbart problem.

Riktig trening som er laget for å møte overgangsplager som vonde ledd, smerter i kroppen, vond nakke og rygg, slapp bekkenbunnsmuskulatur og overvekt hjelper de aller fleste kvinner godt. Så ja, du kan trene bort overgangsplager.

Kroppens muskelmasse blir naturlig mindre når du blir eldre. Det betyr at forbrenningen din går ned. Og hvis du da spiser like mye, eller kanskje mer enn før, så vil de overflødige kaloriene lagres som fett.

Vi trenger å bevare muskelmassen og til og med kanskje øke den. Det er viktigere nå enn noen gang. Ikke bare for at du skal se bra ut og føle deg vel, men for å bevare helsen din. Mye fett på kroppen, og spesielt rundt magen, forbindes med alvorlige sykdommer som diabetes 2, høyt blodtrykk og brystkreft. Noe som igjen øker risikoen for hjerte- og karsykdommer.

Visste du at muskler spiser fett? Og det gjør de hele døgnet, også når du sover. Det er jo fantastisk. Ikke sant? Det betyr, at mens du hviler, så jobber musklene dine med å forbrenne fettet så du blir slankere.

Konklusjonen er altså at vi må trene litt. Og vi bør prioritere styrketrening. Den gode nyheten er at det er mange måter å trene styrke på.

I styrkesal på treningssenter, i ulike gruppetreningstimer, eller du kan trene med din egen kropp som motstand. Å ha en personlig trener, som lager et opplegg som passer deg og den måten du liker å trene på, kan være verd pengene du investerer.

Men hva gjør du hvis du ikke vil trene på treningssenter, i gruppe med andre, eller med personlig trener?

Det kan jeg hjelpe deg med, og jeg forteller deg hvordan HER og HER

Her er jeg på FACEBOOK og INSTAGRAM På Snapchat: lykkeligdep

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Lukk meny