Kan det være så enkelt?

Kan det være så enkelt?

Annonse for Collagen Pro

Det å bli eldre, er en litt underlig prosess å forholde seg til. På mange ulike måter. Kroppen endrer seg, ikke bare utenpå, men også på innsiden.

Det er både rart, frustrerende og vanskelig, å forholde seg til at det er ting jeg ikke mestrer like godt som før. Ledd og muskler sier tydelig i fra, når jeg bærer tunge poser med matvarer hjem. Eller når jeg raskt og effektivt ønsker å gjøre rent hjemme, eller henger opp tøy. Jeg blir fortere stiv hvis jeg sitter lenge, og det er vanskeligere å rotere ryggsøylen og se bakover, når jeg skal rygge med bilen.

For meg har det også vært en utfordring å komme i gang med trening igjen. Og det selv om jeg er treningsinstruktør, har trent jevnlig hele mitt liv, og sånn sett har et godt grunnlag. Det at jeg ikke har hatt mulighet til å vedlikeholde treningen de siste 2 årene, på grunn av sykdom, har satt meg voldsomt tilbake. At jeg begynner å bli eldre, og merker effekten av overgangsalderen, gjør også sitt til at jeg merker motstand i muskler og ledd når jeg nå er i gang med å trene igjen.

Mer og mer forstår jeg at det jeg spiser har mye å si for min helse. Selvom jeg er blitt mer og mer bevisst på, å sette sammen måltider som inneholder de stoffene kroppen min trenger mer av nå, så er det ikke alltid like lett å få det til i en hektisk hverdag.

Som min daglige morgenrutine tar jeg nå kosttilskuddet Collagen Pro. Det har jeg gjort i 8 uker nå, og jeg merker virkelig forskjell. Muskelverk er borte, smerter i ledd er mye mindre. For meg betyr dette livskvalitet når kroppen fungerer godt i hverdagen. Og det er fantastisk å kjenne at jeg klarer å gjennomføre treningsøktene mine uten problemer.

Collagen Pro gjør meg trygg på at jeg får i meg både kollagen, vitamin K, C og D som jeg vet er veldig viktig for skjelett, ledd og muskler.

Det er spesielt tilskuddet av kollagen som er viktig for en godt fungerende kropp. Men hva er det som er så spesielt viktig med kollagen?

Kollagen er proteiner

Kollagen er en gruppe proteiner. De danner hovedbestandelen av et nettverk av proteiner, som finnes i vevet rundt cellene i kroppen. Dette proteinet er en naturlig del av oppbyggingen av sener, ledd, muskler, hud, hår, negler og andre viktige organer. 

Kollagen for knokler og ledd

Kroppens evne til å produsere kollagen avtar gradvis når du blir eldre. Og for meg har det virkelig hjulpet mine stive og vonde ledd, med et tilskudd av Collagen Pro.

Mindre rynker med kollagen

Både hud, hår og negler bygges opp av kollagen. Når du blir eldre mister huden sin naturlige elastisitet og fuktighet. Som resultat kan du få fine linjer, rynker og furer i huden. Kanskje du har merket at strukturen på håret har endret seg også? Eller at neglene dine er blitt skjørere?

Rynker er jo ikke til å unngå etterhvert. Og jeg beholder gjerne noen tegn på at jeg faktisk har levd et liv. Men jeg vil så gjerne eldes med glød og sunnhet. Føle meg, og se så frisk ut, som jeg kan.

Inntak av kollagen sammen med sunne fettstoffer, vitamin C, K og D kan hjelpe med dette. Og Collagen Pro inneholder alt dette. 2 tabletter hver dag gir deg akkurat det du trenger. Så du slipper å tenke gjennom måltider, og passe på at du får i deg dette, hver dag.

Så enkelt kan det altså være å hjelpe deg selv til en litt bedre helse, en bedre hverdag uten vondter, en kropp som fungerer godt i hverdagssysler og på trening.

Allerede etter 4 uker med Collagen Pro merket jeg forskjell på ledd og muskler. Nå, etter 8 uker, synes jeg også at neglene mine vokser fortere og er blitt sterkere. Håret mitt har fått tilbake glans og er tykkere. Og huden min er glattere, mindre tørr og ser friskere ut.

Supermat for kvinner

I tillegg til mat med phytoøstrogener, mengder med grønnsaker, sunne fettstoffer og min hjemmelagede buljong som også inneholder mye kollagen, beriker jeg kostholdet mitt med Collagen Pro. Jeg er så glad for at jeg fant dette produktet fordi effekten virkelig har vært merkbar.

Tidligere har jeg vært tilhenger av å få i meg det jeg trenger av næring via maten jeg spiser. Og har så og si aldri brukt kosttilskudd. Derfor var jeg litt skeptisk til å begynne med Collagen Pro. Samtidig var jeg åpen for å prøve, fordi jeg kjente på, at jeg ikke lenger klarte å få i meg nok kollagen og de viktige vitaminene K, C og D via maten jeg spiste.

Bestill enkelt HER

Dette er den nye supermaten for oss kvinner, spesielt vi som er i overgangsalder og begynner å bli eldre.

Bestill Collagen Pro i dag ved å klikke HER

Her er jeg på FACEBOOK og INSTAGRAM På Snapchat: lykkeligdep

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Lukk meny